Biamérés

Biamérés

Személyre szabott tanácsadás

Életmód változtatás

Kontroll

A BIA mérés

A BIA mérés 

Az INSUMED terápia alapja a BIA mérés. A terápia első lépése a páciens állapotfelmérése, amelyre a BIA mérés szolgál. Ennek a módszernek a segítségével pontos képet kapunk az egyén testösszetételéről, azaz a testünkben található zsír-izom-víz arányairól. A precíz mérést egy AKERN 101 nevű BIA-műszer végzi, teljesen fájdalommentesen. 

A méréshez a páciens ágyon fekszik, kéz- és lábfejeire két-két elektródát helyezünk, melyeket mérőkábellel csatlakoztatunk a készülékhez. A mérés pár percet vesz igénybe, a kapott eredményeket a műszer a számítógépnek továbbítja kiértékelés céljából.

Mit mér pontosan a műszer?

A fenti adatok kiértékelését követően, személyre szabott tanácsokkal és kezelési tervvel látjuk el pácienseinket Célunk, hogy egészséges módon, jojó effektus fellépése nélkül érjék el a kívánt testsúlyt. Az INSUMED terápia során elengedhetetlen a rendszeres kontrollvizsgálat, beleértve a BIA mérést is. A diéta során 2 hetente végezzük el ezt a mérést, a diéta hatásosságának, illetve a páciens testösszetételének felmérésére. Ez utóbbi a szervezet aktuális állapotának elemzéséhez, valamint szükség esetén a terápia módosításához szükséges.   

Az INSUMED terápia 4 szakaszból áll

Az INSUMED terápia alapját a BIA mérés képezi. A terápia első lépéseként fel kell mérni a páciens állapotát, amelyben a BIA mérés áll rendelkezésünkre. A módszer segítségével pontos képet kapunk az egyén testösszetételéről, azaz a testünkben található zsír-izom-víz arányairól. A precíz mérést egy AKERN 101 nevű BIA-műszer végzi, teljesen fájdalommentesen.

A méréshez egy ágyra kell feküdni, ahol két-két elektródát ragasztunk a kézfejre és lábfejre, amelyet mérőkábellel a készülékhez csatlakoztatunk. A mérés pár perc alatt lezajlik és az eredményeket a műszer kiértékelésre továbbítja a számítógépünkre.

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.