Kontroll

Mit tartalmaz az INSUMED orvosi diétaterápia szolgáltatásunk?

Amennyiben ellátogat rendelőnkbe, a legelső feladatunk az lesz, hogy elvégezzük az INSUMED terápiák alapját képező diagnosztikát. Az eredmények alapján egy személyre szabott tanácsadásban részesítjük, hogy megfelelő tájékoztatással és tudással vághassunk neki az életmód változtatásnak. Ezt követően orvosi kontroll-felügyeletet kap az átalakulás során.

Biamérés

Személyre szabott tanácsadás

Életmód változtatás

Kontroll

Kontroll

Az INSUMED egy Németországban kifejlesztett, orvosok által kontrollált diétarendszer, amely sikeréhez elengedhetetlen tényező a mérés.

A precíz és rendszeres kontroll adja az INSUMED koncepció alapját. Célja, hogy felmérjük pácienseink aktuális állapotát, illetve időközi változásait. Nem

csupán a diéta megkezdése előtt, hanem közben is figyelemmel kísérjük a szervezet változásait. 

Ezáltal a terápia hatékonyságát nem csupán látszólagosan, hanem számokkal is alátámasztjuk. Kontrollműszereink segítségével pontosan nyomon követhető és grafikusan ábrázolható a diéta által elért hatásváltozás a szervezeten belül. 

A diétaterápia alatti rendszeres mérésre azért van szükség, hogy láthassuk azt, miként reagál a szervezete a fogyásra. Egyrészről visszacsatolás, másrészről pedig, amennyiben a diétaterápia alatt mért eredmények indokolják, orvosi javaslatot kap arról, hogy min szükséges változtatnia egészsége és a céljainak elérése érdekében. 

A mérés továbbá abban is segít, hogy elkerülhessük a jojó effektust (hízás-fogyás-hízás). Az INSUMED személyre szabott diétaterápia lényege a zsírvesztés mellett az izomzat megtartása. Amennyiben sikerül kontrollálni ezt, a jojó effektus elkerülhető. 

A diagnosztika részei

Testsúly-mérés

Haskörfogatmérés

Testösszetétel-mérés (BIA mérés)

illetve szükség esetén laborvizsgálati adatok megkérése

Ezáltal a terápia hatékonyságát nem csupán látszólagosan, hanem számokkal is alátámasztjuk. A kontroll műszereink segítségével pontosan nyomonkövethető és grafikusan ábrázolható a diéta általi hatásváltozás a szervezeten belül.

A diétaterápia alatti rendszeres mérésre azért van szükség, hogy láthassuk azt, miként reagál a szervezete a fogyásra. Egyrészről visszacsatolás, másrészről pedig amennyiben a diétaterápia alatt mért eredmények indokolják, orvosi javaslatot kap arról, hogy min változtasson egészsége és a céljainak elérése érdekében.

A mérés továbbá abban is segít, hogy elkerülhessük a jo-jó effektust (hízás-fogyás-hízás). Az INSUMED személyre szabott diétaterápia lényege a zsírvesztés mellett az izomzat megtartása. Amennyiben sikerül kontrollálni ezt, a jo-jó effektus elkerülhető.

INSUMED Orvos

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.