Munkatársaink

Munkatársaink

Dr. Tordai Henriett

Szakorvos

Kovácsné Dr. Tordai Vendi Nikolett

Gazdasági vezető
 

Herczeg Éva

Asszisztens, Értékesítő

Szabó Andrea

Asszisztens, Értékesítő

K.M.-

Fél év alatt sikerült 17 kilótól megszabadulnom koplalás nélkül. A módszer legnagyobb előnye számomra, hogy minden nap egyszer jól is lakhatok, és így is mennek le a kilók. Doktornő kedves biztatása, tanácsa sokat segített és segít a kitartásban. Ha eddig nem találtad meg a megfelelő diétát, akkor jó szívvel ajánlom az Insumed terápiát fogyási célod eléréséhez. Biztosan nem fogsz csalódni!

P.J.-

Egyik korábbi diétát sem éreztem annyira sikeresnek, mint az Insumed diétaterápiát. Négy hónap alatt 10 kilót sikerült leadnom, és ezalatt az idő alatt nem éreztem éhséget és levertséget. Az Insumed tápszer energizál, és nem engedi az éhségérzet kialakulását, a segítségével sokkal könnyebb az egészséges súlyt elérni.

Sz.A.-

Doktornő már az első találkozásnál nagyon kedves, szimpatikus és türelmes volt, ami a mai világban ritka. Ismertette a diétát és bele is vágtam. Már az első kontrollnál szemmel látható volt a változás. Koplalás nélkül értem el az álomsúlyomat miközben fittebb, vidámabb lettem. Nagyon boldog vagyok és csak ajánlani tudom az INSUMED diétát!

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.