Rólam

Rólam

Dr. Tordai Henriett vagyok, 2017 óta foglalkozom az INSUMED diétaterápiával. Az elmúlt években több ezer embernek segíthettem elérni az álomsúlyát, hozzájárulva egészségi állapotuk jelentős javulásához. Elsődleges célom, hogy boldognak, egészségesnek lássam az embereket. Már orvostanhallgatóként volt alkalmam kipróbálni a diétát, 2,5 hónap alatt 12 kg-mal lettem könnyebb. Létfontosságú szempont volt számomra, hogy éhezés, szenvedés, jojó effektus nélkül érjem el a kívánt testsúlyt, amit az INSUMED terápia lehetővé tett.

Az INSUMED diétaterápia teljes mértékben összhangban van azzal a célommal, hogy megtanítsam az embereket az egészséges életmód elsajátítására. Kiemelt szükségét érzem a prevenciónak, hiszen a 21. század egyik legnagyobb egészségügyi kihívása az elhízás kezelése. Magyarország Európa első 3 országa között szerepel elhízottak tekintetében. Az elhízás számos kísérő betegséggel kapcsolatban állhat úgy, mint diabetes mellitus (2.típus), inzulinrezisztencia, PCOS, stb.

Az egyik legnagyobb sikerem, hogy egy páciensemnél sikerült olyan mértékű fogyást elérni, hogy végül cukorháztartásának, anyagcseréjének normalizálódásával megszabadíthattam napi 80 egység inzulin szúrásától. A vele készült interjú a lap alján tekinthető meg.

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.