Személyre szabott tanácsadás

Mit tartalmaz az INSUMED orvosi diétaterápia szolgáltatásunk?

Amennyiben ellátogat rendelőnkbe, a legelső feladatunk az lesz, hogy elvégezzük az INSUMED terápiák alapját képező diagnosztikát. Az eredmények alapján egy személyre szabott tanácsadásban részesítjük, hogy megfelelő tájékoztatással és tudással vághassunk neki az életmód változtatásnak. Ezt követően orvosi kontroll-felügyeletet kap az átalakulás során.

Biamérés

Személyre szabott tanácsadás

Életmód változtatás

Kontroll

Személyre szabott tanácsadás

„Aki egészségesen akar fogyni, annak egészségesen kell élnie és ennie” 

Minden ember másképp él és minden szervezet egyedi. Az INSUMED orvosi diétaterápia során személyre szóló tanácsadással látjuk el pácienseinket, ahol az orvosok megtanítják Önnek az egészséges életmód és táplálkozás alapjait. Az alapos állapotfelmérés kiértékelését követően már rendelkezésre állnak azok az adatok, amelyek alapján megtervezhetjük a fogyás folyamatát. 

A diéta elengedhetetlen része a megfelelő étrend kialakítása, amelynek során különösen fontos szerepet kap a szervezet megfelelő tápanyagellátása. Kiemelt figyelmet fordítunk továbbá arra, hogy koplalás és önsanyargatás nélkül, egészségesen számoljon le a súlyfeleslegével. Ezért precízen meghatározzuk azt is, hogy milyen élelmiszerekből, mikor, mennyit szükséges bevinni a fehérjét, a szénhidrátot és a zsírt. 

A megfelelő étrend 80-85%-ban befolyásolja az optimális testsúlyt, míg a mozgás 15-20%-ban. Mivel a diétát elsősorban a táplálkozás befolyásolja, a testmozgás nem elengedhetetlen része a súlycsökkentésnek, ugyanakkor kiegészíti azt. 
 
A diéta hatékonyságát tovább fokozzák az INSUMED speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerei, amelyeknek az alkalmazásában szintén segítségükre leszünk. 

A folyamat során figyelemmel kísérjük és értékeljük az Ön átalakulását és további javaslatokat teszünk a kitűzött célok elérésére. 

A megfelelő étrend 80-85%-ban járul hozzá a testsúlycsökkentéshez, míg a mozgás 15-20%-ban. Mozgás nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a túlsúlyt leküzdjük, csak segíteni tud rajta, tekintve, hogy a diéta nagyon nagy része a táplálkozáson múlik.

A diéta hatékonyságát tovább emelik az INSUMED speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerei. Ezért segítünk meghatározni azt is, hogy mikor és hogyan alkalmazzák sikeresen az INSUMED termékeit, illetve mennyit fogyasszanak belőlük.

A folyamat során figyelemmel kísérjük és értékeljük az Ön átalakulását és további javaslatokat teszünk a kitűzött célok elérésére.

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.