Kontroll

Az INSUMED egy Németországban kifejlesztett, orvosok által kontrollált diétarendszer, amely sikeréhez elengedhetetlen tényező a mérés.

A precíz és rendszeres kontroll adja az INSUMED koncepció alapját. Célja, hogy felmérjük pácienseink aktuális állapotát, illetve időközi változásait. Nem csupán a diéta megkezdése előtt, hanem közben is figyelemmel szükséges kísérnünk a szervezet változásait.

A diagnosztika részei

  • Testsúly-mérés
  • Haskörfogatmérés
  • Testösszetétel-mérés (BIA mérés)
  • illetve szükség esetén laborvizsgálati adatok megkérése
bg 02

Ezáltal a terápia hatékonyságát nem csupán látszólagosan, hanem számokkal is alátámasztjuk. A kontroll műszereink segítségével pontosan nyomonkövethető és grafikusan ábrázolható a diéta általi hatásváltozás a szervezeten belül.

A diétaterápia alatti rendszeres mérésre azért van szükség, hogy láthassuk azt, miként reagál a szervezete a fogyásra. Egyrészről visszacsatolás, másrészről pedig amennyiben a diétaterápia alatt mért eredmények indokolják, orvosi javaslatot kap arról, hogy min változtasson egészsége és a céljainak elérése érdekében.

A mérés továbbá abban is segít, hogy elkerülhessük a jo-jó effektust (hízás-fogyás-hízás). Az INSUMED személyre szabott diétaterápia lényege a zsírvesztés mellett az izomzat megtartása. Amennyiben sikerül kontrollálni ezt, a jo-jó effektus elkerülhető.

Elege van a túlsúlyból? Érje el céljait és fogyjon le INSUMED diétával!

INSUMED Orvos

henitransparent tukrozve