Tanácsadás

„Aki egészségesen akar fogyni, annak egészségesen kell élnie és ennie”

Minden ember másképp él és minden szervezet más és más. Az INSUMED orvosi diétaterápia során személyre szóló tanácsadással látjuk el pácienseinket, ahol az orvosok megtanítják Önnek az egészséges életmód és táplálkozás alkalmazását. Az alapos állapotfelmérés kiértékelését követően már rendelkezésre állnak azok az adatok, ami alapján megtervezhetjük a fogyás folyamatát.

A diéta elengedhetetlen része a megfelelő étrend kialakítása, amely során különösen fontos szerepet kap a szervezet megfelelő tápanyagellátása. Kiemelt figyelmet szükséges fordítanunk arra, hogy koplalás és önsanyargatás nélkül, egészségesen számoljon le a felesleges kilókkal. Ezért precízen meghatározzuk azt is, hogy milyen élelmiszerekből, mikor, mekkora arányban szükséges bevinni a fehérjét, a szénhidrátot és a zsírt.

bg 02

A megfelelő étrend 80-85%-ban járul hozzá a testsúlycsökkentéshez, míg a mozgás 15-20%-ban. Mozgás nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a túlsúlyt leküzdjük, csak segíteni tud rajta, tekintve, hogy a diéta nagyon nagy része a táplálkozáson múlik.

A diéta hatékonyságát tovább emelik az INSUMED speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerei. Ezért segítünk meghatározni azt is, hogy mikor és hogyan alkalmazzák sikeresen az INSUMED termékeit, illetve mennyit fogyasszanak belőlük.

A folyamat során figyelemmel kísérjük és értékeljük az Ön átalakulását és további javaslatokat teszünk a kitűzött célok elérésére.

Szeretne leszámolni a túlsúllyal? Foglaljon időpontot most!

INSUMED Orvos

henitransparent tukrozve