Életmód változtatás

Mit tartalmaz az INSUMED orvosi diétaterápia szolgáltatásunk?

Amennyiben ellátogat rendelőnkbe, a legelső feladatunk az lesz, hogy elvégezzük az INSUMED terápiák alapját képező diagnosztikát. Az eredmények alapján egy személyre szabott tanácsadásban részesítjük, hogy megfelelő tájékoztatással és tudással vághassunk neki az életmód változtatásnak. Ezt követően orvosi kontroll-felügyeletet kap az átalakulás során.

Biamérés

Személyre szabott tanácsadás

Életmód változtatás

Kontroll

Megvalósítás

Amint túl vagyunk a BIA mérésen, annak kiértékelésén és a személyre szabott tanácsadáson, nincs is más dolga, mint neki kezdeni a megvalósításnak. Az INSUMED koncepció hatékonysága kizárólag Önön múlik. Amennyiben betartja az orvos által előírt ajánlásokat, akkor garantáltan működni fog. A diétaterápia több, egymásra épülő szakaszból áll, amelyet részletesen ismertetünk Önnel a személyes tanácsadás keretein belül.

Az INSUMED diétaterápia általában négy fő fázisból áll

1. Start – INSUMED böjt

Mielőtt belevágna a testsúlycsökkentésbe, az egészségének biztonsága érdekében, hozzászoktatjuk szervezetét a „zsírégető üzemmódhoz”. Ez azt jelenti, hogy standard esetben két startnappal kezdi meg a páciens a diétáját. A megfelelő kivitelezéshez részletes tájékoztatást adunk minden páciensünknek.

2. Fogyás - Intenzív zsírégetés

Ez az a szakasz, amikor elkezdődik a legizgalmasabb rész, azaz a felesleges kilókkal való leszámolás! A két „startnap” után belevágunk a zsírégetés szakaszába. Ekkor szükséges alkalmazni a javasolt étrendet és mozgásformát. Napi háromszori étkezés és a javasolt INSUMED termék alkalmazása szükséges a kívánt súly eléréséhez.

3. Integráció – A táplálkozás testre szabása

Amikor a 3. szakaszba érünk, már elégedettek lehetünk, ugyanis ez azt jelenti, hogy elértük a kitűzött célt és sikeresen lefogytunk. Azonban még nem dőlhetünk hátra, hiszen az optimális testsúlyunkat meg is kell őrizni. Ekkor segítünk átformálni az étrendjét és fokozatosan áttérni az integrációs szakaszra.

4. Stabilizáció – Testsúly megőrzés

Amint túl vagyunk az integrációs szakaszon, már „csak” a kedvező testsúlyunk megőrzése a hosszú távú cél. Amikor ehhez a szakaszhoz érkezünk, akkor már túl vagyunk a nehezén. Segítünk végleges, testsúly megőrző étrendjét kialakítani és ebben a fázisban már elhagyhatja az INSUMED termékek alkalmazását is.

INSUMED Orvos

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST​

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.