Termékeink

INSUMED Termékek

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

Ahhoz, hogy a diétaterápia hosszú távon sikeres lehessen, INSUMED termékek fogyasztása javasolt. A diéta során segítünk meghatározni, hogy milyen gyakorisággal, melyik termékből, mennyit szükséges fogyasztani.

Termékeink speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek, amelyeket a túlsúlyosok, cukorbetegek, hiányos tápláltságúak, illetve sportolók számára fejlesztettek ki Németországban. A fejlesztés során szakorvosok, kutatók, táplálkozási szakértők, élelmiszer technológusok és gyógyszerészek voltak segítségünkre.

Minőség

A szakemberek befektetett tudása és a német gyártás precizitása kiváló minőségű gyógyászati élelmiszerek kifejlesztését eredményezte, amelyet sikerrel alkalmaznak pácienseink. Termékeinket Magyarországon az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési-egészségügyi Intézet jegyzi.

Az INSUMED kínálatában megtalálhatók olyan speciális élelmiszerek, amelyek a diétaterápia hatékonyságát növelik, többek között fehérje koncentrátumok, levesek, mobil szeletek. Ezeket a termékeket szigorú minőség-ellenőrzés mellett gyártják.

Összetétel

Az INSUMED kizárólag olyan termékeket fejlesztett ki és forgalmaz, amelyek hatékonyan segítik a diétát. Hogy mit is jelent ez pontosan? Termékeink más élelmiszerekhez viszonyított glikémiás indexe meglehetősen alacsony. Speciális kialakításuk során a szakemberek különös hangsúlyt fektettek a túlsúlyos páciensek energiaredukciós táplálkozásának kiegészítésére. Ezért figyelembe vették az alacsony glikémiás terhelést, valamint indexet, amely hatékonyan segíti a diétaterápiát. A speciális tápanyag, vitamin, valamint nyomelemek meghatározását az orvos végzi a túlsúlyosok kezelésének nemzetközi irányelvei szerint.

TRINKMAHLZEIT

A Trinkmahlzeit kulcsfontosságú termék a diétaterápia során, amely több ízesítésben is elérhető pácienseink számára. Termékünk speciális gyógyászati célra szánt élelmiszernek minősül, amely kiegészít a diétaterápiában részesülő páciensek mindennapi étrendjét. A Trinkmahlzeit személyre szabott fogyasztását minden esetben orvosa határozza meg és kizárólag az ő utasítása szerint és az ő ellenőrzése alatt használható. 

A Trinkmahlzeit kiegészítő tápanyag, ezért kizárólagos fogyasztásra nem alkalmazható. Célja, hogy a diétaterápia során a páciens szervezete minden szükséges tápanyaghoz megfelelő mennyiségben hozzájuthasson, illetve zsírszegény, viszont rostban és vitaminokban gazdag táplálkozást folytathasson. 

Mindezt azért, hogy teste ne izmot, hanem zsírt veszítsen és a rostok kellőképpen segítsék a páciens emésztését. Ezek a feltételek elengedhetetlenek a diéta sikerességéhez. 

Ízesítések: Natúr, vanília, csoki, eper-rebarbara, karamell, tejeskávé, banán. 

A Trinkmahlzeit 3 típusa elérhető: 

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC

A Basic megfelelő mennyiségben tartalmaz többféle fehérjekombinációt, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostot, ugyanakkor rendkívül alacsony zsír és szénhidrát tartalommal bír. 

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC PLUS

A Basic Plus hasonló összetételű, mint a Basic, csupán annyi a különbség, hogy ennek a terméknek alacsonyabb a szénhidrát tartalma és magasabb a rost tartalma. 

INSUMED Trinkmahlzeit Vegan

Vanília ízesítésű laktóz– és gluténmentes Vegan Trinkmahlzeit. 

BESTFORM

A BESTFORM készítményünk egy hatkomponensű fehérje-koncentrátumpor, amely L-karnitint, L-glutamint, természetes elágazó láncú aminosavakat (BCAA), vitaminokat, ásványi anyagokat és édesítőszereket tartalmaz. Javasolt fehérjehiányos táplálkozás mérséklésére vagy szarkopénia és katabolikus állapot diétás kezelésének kiegészítésére. Továbbá segít az
immunrendszer erősítésében, illetve a teljesítőképesség fokozásában. 100 g Bestform 85 g fehérjét tartalmaz. 100 g Laktóz- és gluténmentes BESTFORM Vegan 78 g különböző növényi eredetű fehérjéből áll, melynek biológiai hasznosulása 140.

INSUMED SZELETEK

A diétaterápia során fontos, hogy elkerüljük a koplalást, ezért az INSUMED létrehozott egy olyan termékcsoportot is, amely tökéletesen beilleszthető a diétába, a zsebünkben is könnyedén elfér és bármikor, bárhol fogyasztható. Az INSUMED szeletek kiegészítik a testsúly-kontrollált táplálkozást 3 ízvariációban hozzáférhetők. A citrom-túró ízű 18g, a vegán 2g, a vanília-mogyoró ízű szelet pedig 11g fehérjét tartalmaz. 

INSUMED LEVESEK

A sikeres diétaterápiával az INSUMED koncepció nem ér véget. Amennyiben sikerül elérni a kitűzött célt és az „álomsúlyt”, érdemes továbbra is figyelmet fordítanunk étkezésünkre, hogy megőrizhessük optimális testsúlyunkat és elkerülhessük a visszahízást. Az INSUMED a diéta utáni „szinten tartó” időszakra fejlesztette ki leveseit. Ezen készítményeink a testsúly megőrzése érdekében tökéletesen beilleszthetők a testsúlykontrollált diétánkba.

INSUMED Orvos

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.