insumed termekek fokep

INSUMED Termékek

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

Ahhoz, hogy a diétaterápia hosszú távon sikeres lehessen INSUMED termékeket javasolt alkalmazni. A diéta során segítünk meghatározni, hogy milyen gyakorisággal, melyik termékből, mekkora mennyiséget szükséges fogyasztani.

Termékeink speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek, amelyeket a túlsúlyosok, diabéteszesek, hiányos tápláltságúak, illetve sportolók számára fejlesztettünk ki Németországban. A fejlesztés során szakorvosok, kutatók, táplálkozási szakértők, élelmiszer technológusok és gyógyszerészek voltak segítségünkre.

Minőség

A szakemberek befektetett tudása és a német gyártás precizitása kiváló minőségű gyógyászati élelmiszereket eredményezett, amelyet sikerrel alkalmaznak pácienseink. Termékeinket Magyarországon az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési-egészségügyi Intézet jegyzi.

Az INSUMED kínálatában megtalálhatók olyan speciális élelmiszerek, amelyek a diétaterápia hatékonyságát emelik, mint fehérje koncentrátumok, levesek, mobil szeletek. Ezeket a termékeket rendkívül szigorú minőség-ellenőrzés mellett gyártják.

INSUMED Sortiment 2020 min

Összetétel

Az INSUMED kizárólag olyan termékeket fejlesztett és forgalmaz, amely hatékonyan segíti a diétát. Hogy mit is jelent ez pontosan? Termékeink más élelmiszerekhez viszonyított glikémiás indexe meglehetősen alacsony. Speciális kialakításuk során a szakemberek különös hangsúlyt fektettek a túlsúlyos páciensek energiaredukciós táplálkozásának kiegészítésére. Ezért figyelembe vették az alacsony glikémiás terhelést, valamint indexet, amely magas mértékben segíti a diétaterápiát. A speciális tápanyag, vitamin, valamint nyomelemek meghatározását az orvos végzi a túlsúlyosok kezelésének nemzetközi irányelvei alapján.

TRINKMAHLZEIT

Insumed Trinkmahlzeigen min

A Trinkmahlzeit kulcsfontosságú termék a diétaterápia során, amely több ízesítésben elérhető pácienseink számára. Termékünk speciális gyógyászati célra szánt élelmiszernek minősül, amely kiegészít a diétaterápiában résztvevő páciensek mindennapi étrendjét. A Trinkmahlzeit személyre szabott fogyasztását minden esetben orvosa határozza meg és kizárólag az ő utasítása szerint és az ő ellenőrzése alatt használható.

A Trinkmahlzeit kiegészítő tápanyag, ezért kizárólagos fogyasztásra nem alkalmazható. Célja, hogy a diétaterápia során a páciens szervezete minden szükséges tápanyaghoz megfelelő mennyiségben hozzájuthasson, illetve zsírszegény, viszont rostban és vitaminokban gazdag táplálkozást folytathasson. Mindezt azért, hogy teste ne izmot, hanem zsírt veszítsen és a rostok kellőképpen segítsék a páciens emésztését. Ezek a feltételek elengedhetetlenek a diéta sikerességéhez.

Ízesítések: Natúr, vanília, csoki, eper-rebarbara, karamell, tejeskávé.

A Trinkmahlzeit 3 típusa kapható:

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC

A Basic megfelelő mennyiségben tartalmaz többféle fehérjekombinációt, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostot, azonban rendkívül alacsony zsír és szénhidrát tartammal bír.

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC PLUS

A Basic Plus hasonló összetétellel bír, mint a Basic, csupán annyi a különbség, hogy ennek a terméknek alacsonyabb a szénhidrát tartalma és magasabb a rost tartalma.

INSUMED Trinkmahlzeit Vegan

Vanília ízesítésű laktóz- és gluténmentes Vegan Trinkmahlzeit.

BESTFORM

Insumed Bestform Shake min

A BESTFORM készítményünk egy hat komponensű fehérje-koncentrátumpor, amely L-karnitint, L-glutamint, természetes elágazó szénláncú aminosavakat (BCAA), vitaminokat, ásványi anyagokat és édesítőszereket tartalmaz.

Javasolt fehérjehiányos táplálkozás mérséklésére vagy szarkopénia és katabolikus állapot diétás kezelésének kiegészítésére. Továbbá segít az immunrendszer erősítésében, illetve a teljesítőképesség fokozásában.

100 g Bestform 85 g fehérjét tartalmaz.

100 g Laktóz- és gluténmentes BESTFORM Vegan 78 g különböző növényi eredetű fehérjét tartalmaz, melynek biológiai hasznosítása 140.

INSUMED SZELETEK

Insumed bestform Eiweissriegel 2020 min

A diétaterápia során fontos, hogy elkerüljük a koplalást, ezért az INSUMED létrehozott egy olyan termékkínálatot is, amely tökéletesen beilleszthető a diétába, a zsebünkben is könnyedén elfér és bármikor, bárhol elfogyasztható. Az INSUMED szeletek támogatják a testsúly-kontrollált táplálkozást és 3 ízben is elérhetőek. A citrom-túró ízű szelet 18g, a vegan csoki 12g, a vanília-mogyoró ízű 11g fehérjét tartalmaz.

INSUMED LEVESEK

Untitled Design 2021 01 20T172104.414

 

A sikeres diétaterápia után az INSUMED koncepció még nem ér véget. Amennyiben sikerül elérni a kitűzött célt és az „álomsúlyt”, érdemes továbbra is figyelmet fordítanunk étkezésünkre, hogy megőrizhessük optimális testsúlyunkat és elkerülhessük a visszahízást. Az INSUMED a diéta utáni „szintentartó” időszakra fejlesztette ki leveseit. Ezen készítményeink tökéletes szolgálatot nyújtanak szervezetünk számára a testsúly-kontrollált táplálkozás során, hogy biztonságosan megőrizhessük kedvező testsúlyunkat.

INSUMED Orvos

37295167 10216740024682661 8468067308747620352 o masolata

Termékeink