Insumed

Mit tartalmaz az INSUMED orvosi diétaterápia szolgáltatásunk?

Amennyiben ellátogat rendelőnkbe, a legelső feladatunk az lesz, hogy elvégezzük az INSUMED terápiák alapját képező diagnosztikát. Az eredmények alapján egy személyre szabott tanácsadásban részesítjük, hogy megfelelő tájékoztatással és tudással vághassunk neki az életmód változtatásnak. Ezt követően orvosi kontroll-felügyeletet kap az átalakulás során.

Biamérés

Személyre szabott tanácsadás

Életmód változtatás

Kontroll

Az INSUMED terápiáról

Tapasztalta már azt, hogy számos fogyókúrát és csodaszernek ígért táplálékkiegészítőt kipróbált, azonban mégsem érte el a kívánt testsúly csökkenést? Az optimális testsúly eléréséhez egyetlen hatékony koncepcióra van szükség és amellett kitartani.

Az INSUMED terápia egy orvos által beállított és kontrollált diétaterápia. Hatékonysága abba rejlik, hogy személyre szabott, orvosi tudományon alapuló diétát állítunk össze pácienseink részére, amelyeket kontrollálunk is. Célunk, hogy elkerüljük a jo-jó effektust, tehát azt a jelenséget, amikor testsúlyunk ingadozik.

Ahhoz, hogy megtarthassuk a kívánt eredményt, hisszük és valljuk, hogy egészségesen szükséges fogynunk. Az egészséges és biztonságos fogyáshoz pedig egészséges, a szervezetet nem megterhelő diétára és életvitelre van szükség

Az INSUMED terápia 4 szakaszból áll

BIA mérés

Precíz állapotfelmérés a testösszetételről.

Személyre szabott tanácsadás

Önre szabott, egyedi diétatervet állítunk össze.

Megvalósítás

A tanácsadás során szerzett tudás gyakorlati alkalmazása.

Kontroll

Rendszeres orvosi kontroll az életmódváltozás folyamán.

Kiknek ajánljuk és milyen előnyökkel jár az INSUMED?

Az INSUMED terápiát természetesen azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal küzdenek, illetve azoknak, akiknek egészségügyi tüneteket és fizikai problémát jelent a túlsúlya. Ilyenek például a vércukorszint problémás, továbbá a magas vérnyomással élő pácienseink vagy egyszerűen azok, akiknek a magas testsúlyuk miatt már nehéz a lépcsőzés vagy éppen a gyerekekkel/unokákkal való fogócskázás.

Az INSUMED diéta előnye az élet számos területén megmutatkozik. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket élvezhesse egészségesen szükséges élnie és étkeznie. A diéta segítségével nem csak a felesleges kilóktól szabadulhat meg, hanem visszanyerheti egészségét és állóképességét is éhezés és koplalás nélkül, biztonságosan. Az Ön egészséges fogyásáról orvosi kontroll mellett gondoskodunk!

Az INSUMED diéta előnyei

INSUMED Orvos

Rólunk

„Aki egészségesen szeretne fogyni, annak egészségesen kell élnie és étkeznie.”

© 2023 Minden jog fenntartva.